PULSE CRM

v1.2.17

Přihlašovací údaje si může nabídnout uložit i sám prohlížeč (ikona klíče/hesla v adresním řádku). Zaškrtnutím „Zapamatovat přihlášení“ zůstanete na tomto zařízení přihlášeni i po zavření prohlížeče, přibližně na 30 dní - nezaškrtávejte na sdíleném/veřejném počítači.